KNGU district Mid-West
Vul hier de titel in
RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen
Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
DTC Trampolinespringen, 1e PW Teams regio West CDE-niveau
25-10-2014 Trampolinespringen Dokter Meurerlaan 7, Amsterdam Sporthal Ookmeer

De informatie voor de districtswedstrijden mogen alleen op de site van KNGU Mid West: http://www.midwest.kngu.nl/ en kun je dus niet vinden op de landelijke KNGU website. Daar staan wel de wedstrijd en juryreglementen. Op dit moment staat alleen de datum en plaats in de agenda van Mid West.

Incasso vindt plaats op 8 november, in één keer voor 3 wedstrijden tegelijk. De kosten zijn net als vorig jaar € 30 per team per wedstrijd, op 8 november wordt dus € 90 per team afgeschreven. Willen jullie je penningmeester hiervan op de hoogte stellen?

 

In de C-klasse was gerekend met een max, MHG van 5.5 dat moet echter 5.0 zijn, daarom een nieuwe versie van de uitslag, de medailles zijn wel aan de goede teams uitgereikt.

In de E-klasse was een springer van DOS op afwezig gezet, daarom ook hier een nieuwe uitslag. Bij OMNIA in de E-klasse stonden ook niet alle springers in het goede team, nu wel en daarom versie 3 van de uitslag per team.

Er zijn in de C en D klasse ex aequo uitslagen. Het technisch reglement stet dat het team met de hoogste finale score wint. Deze regel is toegepast voor de medailles maar zie je niet goed in de uitslag.

In de C klassse: 

1 OMNIA C1

2 Triffis C1

3 Triffis C3

In de D-klasse:

1 Triffis D4

2 OMNIA D4

3 SiU D1

 

 

 

 

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • jansen
  • psb
  • gk
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans