KNGU district Mid-West
Vul hier de titel in
RSS

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen
Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Rayon Amsterdam, troostfinale D1, D2, D3 en divisie 4, 5, 6
02-04-2017 Turnen Dames Sloterweg 1043n, Amsterdam SportXperience

Deelnemers

Op de wedstrijdvloer bevinden zich uitsluitend personen die deelnemen aan de betreffende wedstrijden hun begeleiders. Deelnemers aan latere wedstrijdronden dienen op de tribune plaats te nemen. 

Publiek

Toeschouwers zijn van harte welkom na het betalen van € 2,00 mits zij op de voor hen bestemde plaatsen verblijven en de aanwijzingen van de organisatie opvolgen.

In de wedstrijdruimte worden alleen deelneemsters en hun begeleiders (trainers/coaches), juryleden en medewerkers van de organisatie toegelaten.

PERSONEN UIT HET PUBLIEK HEBBEN OP GEEN ENKEL MOMENT TOEGANG TOT DE WEDSTRIJDVLOER BEHALVE OP VERZOEK VAN DE WEDSTRIJDORGANISATIE

 

Fotograferen

Het is tijdens de wedstrijden niet toegestaan om te fotograferen met gebruik van flits. Het maken van film of foto’s is uitsluitend toegestaan vanaf de tribune (geen flits).

Alle deelnemende verenigingen worden vriendelijk verzocht dit van te voren kenbaar te maken aan de deelnemers en hun ouders/familie/vrienden.

Tijdens de prijsuitreiking is fotograferen (met flits) en het maken van video-opnamen uitsluitend toegestaan vanaf de tribune.

Alleen trainers mogen tijdens de prijsuitreiking opnamen maken vanaf de werkvloer. Dit geldt alleen voor de prijsuitreiking, tijdens de wedstrijd is het niet toegestaan om foto’s en video opnamen te maken vanaf de wedstrijdvloer

 

 

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • jansen
  • psb
  • gk
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans